Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνδέσμου ''ΗΛΙΟΣ'' Για Την Συμμετοχή Στην Ημερίδα Του Ελληνο-Γερμανικού Επιμελητηρίου Στην Θεσσαλονίκη 25-09-2012.

Συμμετοχή του Συνδέσμου Εταιριών Μελετητών-Εγκαταστατών Οικιακών Φωτοβολταϊκών ‘’ΗΛΙΟΣ‘’ στην ημερίδα :

’ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ’’

Ο Σύνδεσμος μας  συμμετείχε με τον εκπρόσωπο Βορείου Ελλάδος & Μακεδονίας Μηχανολόγο Μηχανικό  Κο Μάριο Δράμαλη στην ημερίδα του Ελληνογερμανικού επιμελητηρίου την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στο HOTEL NIKOPOLIS της Θεσσαλονίκης.

Ο Κος Δράμαλης απεύθυνε χαιρετισμό της Διοικούσας  επιτροπής  και παρουσίασε τους λόγους ίδρυσης και θέσεις του Συνδέσμου μας προς όλους τους εκλεκτούς  καλεσμένους και παρευρισκομένους όπως τον Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης  Κο Ιωάννη Ποδιώτη , την Γερμανίδα εκπρόσωπο του Υπουργείο Οικονομίας και Τεχνολογίας Κα Dorothea Nold  τον Γερμανό Πρόξενο στην Θεσσαλονίκη Κο Wolfrang Holscher Obermaier , τον Πρόεδρο Ελληνογερμανικού επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος  Κο Στέφανο Τζιρίτη και παρουσία εκπρόσωπου του ΣΕΦ Κου Δημήτριου Κυριακίδη και του INVEST IN GREECE Κας Σιόζου Ελευθερίας και πολλών εκπροσώπων ελληνικών και γερμανικών εταιρειών.

Ο σύνδεσμος μας θα είναι παρών σε όλες τις εκδηλώσεις και εξελίξεις του χώρου με δυνατή φωνή και διαμορφώνοντας τις εξελίξεις και αποφάσεις στα Οικιακά Φωτοβολταϊκά, αγωνιζόμενος  για να καταστήσει τον κλάδο των οικιακών Φωτοβολταϊκών, αυτόνομο άξονα Ανάπτυξης της Εθνικής Οικονομίας.

Καλούμε όλους τους συναδέρφους να συμμετέχουν στον σύνδεσμο μας και στα διεργασίες του δυναμώνοντας την φωνή μας και το αποτέλεσμα μας για όλους.




Η Διοικούσα Επιτροπή
Τμήμα Βορείου Ελλάδος & Μακεδονίας






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου