Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση Διοικούσας Συνδέσμου 03-10-2012

Συνάδελφοι,

Παρ’ όλες τις οργανωτικές αδυναμίες, η ανάπτυξη του Συνδέσμου μας βρίσκεται σε καλό δρόμο. Κάθε μέρα έχουμε αιτήσεις εγγραφής νέων μελών και ελπίζουμε σύντομα να έχουμε και καλά νέα. Για την ενημέρωση σας, σας ανακοινώνουμε τα εξής.

Συνεχίζονται οι επαφές με αρμοδίους ώστε να πετύχουμε τους δύο (2) πρώτους μεγάλους μας στόχους:

1.   Να απελευθερώσουμε ξανά την Πελοπόννησο.
2.   Να τεθεί πάλι υπό συζήτηση το θέμα του «οικιακού» παραγόμενου ρεύματος  συνολικά και αυτόνομα.

Ως προς τον 1ο στόχο (Πελοπόννησος) πιστεύουμε ότι είμαστε πολύ κοντά και εντός των προσεχών ημερών θα έχουμε θετικές εξελίξεις.

Ως προς το 2 ο στόχο μας (τιμές), θα έχουμε νέα στο τέλος αυτής της εβδομάδας ή αρχές της άλλης, ελπίζοντας τουλάχιστον ότι εάν  δεν αναστείλουμε άμεσα την υλοποίηση της απόφασης της 10-08-2012, να καταφέρουμε να τεθεί σε μηδενική και  αυτόνομη βάση  ό διάλογος για τα Οικιακά Φωτοβολταϊκά,   ώστε να επαναδιαπραγματευθούμε  και μια νέα  τιμολογιακή πολιτική και πιθανές νέες παροχές ,χωρίς ενσωμάτωση στο χώρο των Οικιακών Φωτοβολταϊκών πιθανών μειονεκτημάτων άλλων χώρων Α.Π.Ε .

Επιδιώκουμε να πετύχουμε την συναίνεση της πολιτείας στην ανεξαρτητοποίηση του κλάδου των «Οικιακών Φωτοβολταϊκών»,  ώστε να χαραχθεί μια νέα σταθερή και μακροπρόθεσμη πολιτική ανάπτυξης του κλάδου, προς όφελος της κοινωνίας και  των χιλιάδων εργαζομένων στο χώρο μας.

Συνεχίζουμε επίσημα και ανεπίσημα τις ενημερωτικές και διεκδικητικές επαφές μας με το σύνολο της Πολιτικής Ηγεσίας του Τόπου,  με σκοπό την άσκηση πιέσεων προς την κυβέρνηση για την αλλαγή πολιτικής στον τομέα μας.

Διαπιστώνουμε, συνεχώς, έλλειψη πραγματικής ενημέρωσης και μεροληπτική πληροφόρηση των πολιτικών και των πολιτών για τα ευεργετικά αποτελέσματα του κλάδου των «Οικιακών Φωτοβολταϊκών».

Ετοιμάσαμε μια ολοκληρωμένη  στρατηγική θέσεων και εργαλείων υλοποίησης τους γα τον χώρο και ελπίζουμε, οργανωμένα και σταθερά,  σύντομα να πετύχουμε διάλογο με την κυβέρνηση σε νέο πλαίσιο για τα «Οικιακά Φωτοβολταϊκά».

Μέχρι τότε σας παρακαλούμε να εγγραφείτε στο Σύνδεσμο και να στέλνετε σκαναρισμένα την κατάθεση σας στο e-mail: info@syndesmosilios.gr ή στο φαξ του Συνδέσμου.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Μέχρι την τελική δικαστική έγκριση του καταστατικού του  Συνδέσμου ο  λογαριασμός είναι στο όνομα της ταμία  του Συνδέσμου κας ΕΙΡΗΝΗΣ ΒΑΡΛΟΚΩΣΤΑ και όχι στο όνομα του Συνδέσμου. Ο αριθμός του λογαριασμού ΕΤΕ είναι 104/650577-59.

Με την ομόφωνη απόφαση επί των παρόντων που πάρθηκε στα πλαίσια της ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ «ΗΛΙΟΣ» την 4/3/2013 αποφασίστηκε ότι από εδώ και εξής το ταμείο του Συνδέσμου "ΗΛΙΟΣ" το αναλαμβάνει ο κ. Μάριος Δράμαλης με αριθμό τραπεζικού λογαριασμού 220-037038-880 (IBAN:GR10-0172-2200-0052-2003-7038-880) και όνομα δικαιούχου "ΔΡΑΜΑΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ - ΗΛΙΟ" της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ. 

Όπως ισχύει σε κάθε σύνδεσμο,  μέλος είναι όποιος έχει τακτοποιηθεί ταμειακά  και επειδή η οργάνωση μας έχει ανάγκη εξόδων,  σας παρακαλούμε όσοι θέλουν  να γίνουν  μέλη μας να ταχτοποιήσουν την συνδρομή τους (100€ στον λογαριασμό που σας έχει κοινοποιηθεί).

Για νέα μέλη που θα εγγραφούν μετά την 01/01/2013 η ετήσια συνδρομή θα είναι 50€.

Μέσω του ειδικού και γενικού  ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου, αλλά και ανεπίσημων επαφών της Διοικούσας με παράγοντες της Δημόσιας ζωής του τόπου μας προβάλλουμε τις θέσεις μας και τις δράσεις μας  και ελπίζουμε στο καλύτερο.

Όταν ξεκινήσαμε αντιμετωπίσαμε «Τείχος» και αρνήσεις , λόγω πλαστής πληροφόρησης.  Σήμερα, είμαστε μέσα στο διάλογο.

Θα τα καταφέρουμε.

Η Διοικούσα Επιτροπή


1 σχόλιο:

  1. Πολλα μπραβο στους εμπνευστες του συλλογου και ευχομαστε καθε επιτυχια
    Πρεπει να εγγραφουν ολοι στο συλλογο και να μην γινουμε κλειστο κλαμπ με αυξημενες εισφορες όπως ο helapco που ζητα συνδρομη 2000 ευρω το χρονο

    Για την Γεωρυθμικη ΑΤΕ www.georythmiki.gr

    Γιώργης Καφρίτσας
    Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή